Om webbplatsen

Om webbplatsen

Forvaltningskultur.se drivs av Statskontoret. Webbplatsen syftar till att tillgängliggöra vår kunskap och vårt stödmaterial för att arbeta med en god förvaltningskultur och mot korruption i staten. På webbplatsen samlar vi kunskapsunderlag, skrifter, utbildningar och stödmaterial i form av dilemman och filmer.

Kakor (cookies)

Forvaltningskultur.se använder kakor. Syftet är främst att samla in statistik över besök på webbplatsen som vi använder för att förbättra innehållet och användarupplevelsen. Du kan själv ställa in vilka kakor du tillåter. Läs mer om hur vi använder kakor här.

Tillgänglighet

Vi vill att innehållet på webbplatsen ska vara tillgängligt för så många som möjligt. Webbplatsen är byggd utifrån de officiella riktlinjer för digital tillgänglighet som gäller för den offentliga sektorn. Läs mer i vår tillgänglighetsredogörelse.

Behandling av personuppgifter

Personuppgifter samlas in när du till exempel prenumererar på vårt nyhetsbrev eller anmäler dig till ett seminarium. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Innehåll och upphovsrätt

Statskontoret äger upphovsrätten till innehållet på webbplatsen. Det mesta av innehållet som finns på forvaltningskultur.se får användas fritt, förutsatt att källan anges.

Fotografier och illustrationer som finns på webbplatsen får inte kopieras och spridas utan tillstånd från Statskontoret.